Na de verbouwing van onze badkamer, die vorige maand is afgerond, zijn de grote klussen in en om het huis wel klaar. Natuurlijk hebben we nog wel een paar wensen, zoals een andere open haard, waar ik al eerder over schreef. Ook hebben we zo’n hoek in huis, waar we nog niet veel mee gedaan hebben en welke me ondertussen een doorn in het oog is. Dit is de hoek bij de keuken, waar nu een stoel, een kast, een wijnrek en nog veel meer rommel staat (je begrijpt, absoluut niet fotografeer-waardig ?). En toen zag ik bovenstaande foto…

Zo gaat onze hoek er uit zien! Een plafondhoge kast, verdeeld in vier kolommen, waarvan we de middelste twee gaan gebruiken voor glaswerk, het opruimen van de administratiespullen en overige paperassen. Hiervoor maken we (lees: manlief) dan twee mooie schuifdeuren van bijvoorbeeld oude louvre-luiken.

In de buitenste twee kunnen we dan wat mooie spullen tentoonstellen, zoals foto’s of leuke brocantevondsten. In een van de achterste vakken klem ik dan een leuk lampje en leg ik wat tijdschriften neer, dan wordt de heerlijke stoel die er nu al staat eindelijk gebruikt waar-ie voor bedoeld is: luieren en lezen!

Ik ben direct Pinterest opgedoken om ideeën op te doen, er is genoeg te vinden. Het allermooist lijkt het me om de deuren van de foto boven dit artikel te combineren met de brede gegipste kast in onderstaande foto…. ik ga alvast wat tekeningen maken!

 

Klik op de foto’s voor de bron-informatie!

Liefs,

Lin ☘

4 comments on “Wooninspiratie – Lin wil een wandkast!”

    • Wij hebben onze vakantie helaas al achter de rug, dus ik ben daardoor denk ik iets eerder in de binnen- en pinterestmood geraakt… ? Geniet lekker van je vakantie!

    • Dank je wel!! Ik kom zoveel mooie plaatjes tegen op het wereldwijde web dat ik af en toe gewoon iets moet delen! Blij om te horen dat je het leuk vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *