Soms kom je op een punt in je leven, waarop je denkt…. is dit het nou? Manlief werkt nu al ruim 15 jaar als maatvoerder, daarvoor is hij jarenlang slager geweest in diverse slagerijen en supermarkten. In de ruim 25 jaar dat ik hem ken, is zijn grote droom om ‘iets’ voor zichzelf te beginnen. Wat dat iets is, is nooit echt duidelijk geworden, totdat we vorig weekend samen naar een adresje gingen, waar industrieel brocante verkocht wordt.

Ik ben al jarenlang lid van VT Wonen, kijk al jaren alle tv-programma’s die ook maar enigszins met wonen en/of interieur te maken hebben en ben een fanatiek (interieur) Instagrammer. Ook bezoek ik regelmatig fairs en diverse brocante-adressen, maar tot vorige week was ik de enige in huis die hier mee bezig is. Over het algemeen vindt manlief de spulletjes die ik een liefdevol plekje in huis geef, leuk maar heel veel verder gaat z’n interesse niet.

Totdat ik ‘m vorige week meenam naar een heel leuk adresje bij ons in de buurt. Dit bedrijf wordt gerund door een echtpaar, dat regelmatig met een grote vrachtauto een bezoek brengt aan één van de Oostblok-landen om daarna met een goed gevulde auto met de meest gave spullen weer thuis te komen. Deze spullen worden in hun loods verkocht en ze hebben écht leuke items.

Vóór ons bezoek hadden we al eens zitten brainstormen met z’n tweeën over hoe leuk het zou zijn om zoiets samen te doen. Manlief raakte steeds enthousiaster en nadat we deze loods hadden bezocht, had-ie ontzettend veel gave ideeën. Wat ook meespeelt, is dat hij ontzettend handig is. Alle verbouwingen van ons vorige huis heeft hij zelf voorbereid en uitgevoerd en ook in ons huidige huis heeft-ie alweer een geweldige veranda in de tuin neergezet. Ook zijn er plannen voor uitbreiding en verbouwing van de badkamer en ook dit gaat-ie helemaal zelf doen!

Tijdens ons bezoek viel ons oog op een aantal oude, houten Hongaarse orgelpijpen. We hebben deze in eerste instantie laten staan, maar we hadden zo veel gave ideeën over wat we hiermee konden doen, dat manlief deze partij gisteren heeft opgehaald. Hij is vanmiddag druk bezig geweest in de garage en er zijn nu al een aantal hele stoere, unieke items uit voortgekomen.

De bedoeling is, dat we deze items via Facebook en/of Instagram gaan verkopen en verder gaan we op zoek naar spullen met een verhaal, waar manlief mooie woonaccessoires van kan maken. Hoe het verder gaat, laten we lekker op ons af komen, we hebben allebei een leuke baan, maar het is zo leuk om hier samen mee bezig te zijn! Wordt vervolgd!!

Liefs,
Lin ✿

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *