Het is weer tijd voor Taggin’ Tuesday! Nadat ik je in de vorige tag alles heb verteld over m’n Instagram account, beantwoord ik nu de vragen van de ‘I Wish…. tag’, die ik tegenkwam op de blog van Femke, LaFemmeFem. Leuke vragen, op sommige antwoorden heb ik wel even moeten broeden!

 Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ik heb echt een ontzettend leuke baan met veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit in een super leuk bedrijf, dus eigenlijk heb ik m’n droombaan al! Maar wat me echt heel leuk lijkt, is om naast deze baan samen met m’n man een bedrijfje te starten in stoere, zelfgemaakte woonaccessoires. Bedenken we samen de producten, doet hij de uitvoering en hou ik me bezig met de administratie en het social media gebeuren…. lijkt me leuk!!

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Hier had ik laatst toevallig een soort van discussie over met m’n man. In ons vorige huis hadden we een Quooker en daar was ik zo ontzettend blij mee. Lekker snel een kopje thee zetten, het water voor de rijst en de aardappelen kookte heel snel en het is verdomd handig om vette pannen mee schoon te krijgen.

In onze huidige keuken zou ik heel graag weer een Quooker willen. We koken nu niet meer op gas, maar op inductie, dus water is heel snel gekookt. Manlief vindt het een beetje overdreven om dan voor zoveel geld een Quooker aan te schaffen. Voor hem valt dit dus onder superoverdreven luxe 😉

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Ken je Saga Norén, de hoofdrolspeelster uit de Zweeds/Deense serie The Bridge? Ik zou heel graag een dag met haar op pad willen, ze is zo heerlijk direct en rechtlijnig, volgens mij kom je met haar in hilarische situaties terecht.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Dan kies ik toch voor de villa, waarin we afgelopen juni verbleven op het prachtige Griekse eiland Kefalonia. Heerlijk weer, privézwembad, strand op 50 meter, daar wil ik zo af en toe wel even naar toe geteleporteerd worden!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Chocoladepepernoten! Sinds ik weet hoeveel calorieën een pepernoot bevat (dus laat staan een chocoladepepernoot), probeer ik deze zo lang mogelijk in de winkel te laten liggen. Het lijkt me heerlijk om zonder scrupules zo’n zak (of twee…) leeg te kunnen eten!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Dit vind ik een lastige… ik ben eigenlijk niet zo’n angsthaas. Muizen, spinnen, kikkers, ik hou er niet van, maar ben er ook niet echt bang voor. Het enige waar ik bang voor ben, is om m’n dierbaren te verliezen, maar dat is een angst die iedereen wel bekend is. Dit is dan ook geen angst die weggenomen zou hoeven worden, want uiteindelijk gaat het toch een keer gebeuren…. Eigenlijk heb ik dus geen antwoord op deze vraag…

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Dan kies ik voor het genoeg hebben aan vier of vijf uur slaap per nacht. Ik vind zoveel dingen leuk en wil nog zoveel dingen doen, maar eigenlijk zit er te weinig tijd in een dag!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Zonder twijfel Take That. Ik ben niet zo’n hysterische fan geweest, maar fan was ik zeker wel!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Bij ons zijn al diverse huisdieren de revue gepasseerd. Konijnen, katten, cavia’s, vissen en een hond, eigenlijk zijn we nu sinds een jaar of vier huisdierloos. Van alle beesten die we gehad hebben, heb ik toch het liefst een hond. Je bent nooit alleen thuis en een hond is altijd blij als je thuis of van het toilet af komt. Helaas hebben we op dit moment geen tijd voor een hond, maar wie weet, ooit, als we bejaard zijn….

Geef je me een seintje als je deze tag invult? Ben erg benieuwd naar jouw antwoorden!

Liefs,

Lin ☘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *