Het is weer tijd voor Taggin’ Tuesday! Nadat ik je in de vorige tag alles heb verteld over m’n huishoudelijke skills, beantwoord ik nu allerlei vragen over Instagram. Deze te leuke tag kwam ik tegen op de blog van Mandy en omdat ik toch wel een Instagram-addict ben, is deze tag op m’n lijf geschreven.

Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?

Mijn Instagram gebruikersnaam is LINlvin. Sinds eind 2012 heb ik al een ‘persoonlijk’ Instagram-account. Sinds we in september 2014 verhuisd zijn en ik bij het opdoen van styling-ideeën zoveel leuke dingen tegenkwam, heb ik op 31 december 2014 de LINlivin-account in het leven geroepen. Ik heet Linda, maar word door bijna iedereen ‘LIN’ genoemd en omdat ik graag mooie interieurplaatjes wilde delen, heb ik hier ‘livin’ achter geplakt. En zo is LINlivin ontstaan!

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?

Ik post in ieder geval één interieur-inspiratie-afbeelding per dag en probeer dan tussendoor ook af en toe nog een persoonlijke foto te plaatsen.

Wat is je allerlaatste geplaatst foto op Instagram?

Elke avond plaats ik een interieurfoto, die mij is opgevallen op Pinterest met de hashtag ‘Mydailydoseofpinspiration’. Gisteravond was het deze foto, omdat ik de knalroze koelkast zo gaaf vind!

Wat is de allereerste foto die je op Instagram plaatste?

Dat is deze collage van een aantal hoekjes bij ons in huis, dit is tevens m’n profielfoto. Alleen de huisjes hebben nog een plekje op de plank achter de eettafel, de overige items zijn natuurlijk al meerdere keren vervangen!

Wat is de allerleukste foto waar je zelf op staat?

Zoals bijna iedereen vind ik mezelf nooit leuk op foto’s staan en maak ik zo goed als geen selfies. Omdat ik op m’n LINlivin account voornamelijk interieurinspiratie deel, kan ik de foto’s van mezelf op 1 hand tellen (als je de foto’s van m’n voeten, als ik languit op de bank of in de veranda lig, niet meetelt ;-)). Dit is in ieder geval de foto van mezelf die de meeste likes heeft gescoord.

Van welke Instagram-foto krijg je ter plekke heimwee?

Van bovenstaande foto! Deze is genomen op Petani Beach op Kefalonia tijdens onze vakantie afgelopen juni. Dat Griekse leven met die vriendelijke mensen en dat heerlijke eten, daar kan ik nog dagelijks heimwee naar krijgen. Helemaal nu de zomer zich in Nederland sindsdien niet meer echt heeft laten zien….

Welke Instagram-foto kreeg de meeste likes?

Deze foto kreeg 836 likes. Normaal gesproken krijg ik tussen de 50 en de 100 likes op een foto, maar soms plaats ik een foto waarop megaveel likes komen. Ook krijg ik er dan in 1 dag bijv. 25 nieuwe volgers bij, die eigenlijk helemaal niets op mijn account te zoeken hebben als je hun profiel bekijkt. Het enige wat dan nog helpt om niet overspoeld te worden met volgers, waar ik eigenlijk niet op zit te wachten, is m’n profiel een dag of 2 op privé te zetten. Daarna is de hype meestal weer overgewaaid!

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

De enige app die ik dagelijks gebruik voor m’n foto’s is Snapseed. Met deze app crop ik eigenlijk alleen de foto’s, de ‘Mydailydoseofpinspiration’ foto’s plaats ik daarna direct op Instagram, zonder filter. Mijn eigen foto’s die ik op Instagram plaats, bewerk ik vaak nog met het ‘Lark’-filter van Instagram zelf.

Welk Instagram-filter gebruik je het meest?

Zie boven! ?

Welke celebrities volg je?

Op m’n LINlivin-account volg ik alleen een aantal Nederlandse en Scandinavische interieur-‘celebrities’, zoals bijvoorbeeld Sterrenhoudt, Theobert Pot en Pella Hedeby.

Welke (grote) bedrijven volg je?

Dat zijn er wel een aantal, zoals Sostrene Grene, H&M Home, Burbri Antiek, VT Wonen, Ariadne at Home en Xenos.

Heb je veel familieleden op Instagram?

M’n ouders zijn m’n allertrouwste fans en ook m’n dochter, broer en schoonzus volgen me. M’n schoonfamilie volgt me voornamelijk via m’n persoonlijke Facebook-account.

Wat is je meest gebruikte hashtag?

Dat is zonder twijfel #mydailydoseofpinspiration, deze gebruik ik dagelijks!

See you on Instagram?!

Liefs,

Lin ☘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *