Ik vind het altijd zo leuk om m’n Instagram-favorieten-post te schrijven, lekker scrollen door al die mooie interieurfoto’s! Na deel I en deel II is het me weer gelukt om 5 pareltjes op een rijtje te zetten. Ik moet je eerlijk zeggen dat het helemaal niet lastig is… tussen de ruim 500 accounts die ik volg, zitten zoveel mooie feeds die ik heel graag met je wil delen!


✪ @pippilotta151 ✪

De feed van Marieke is herkenbaar aan de minimalistische foto’s van haar huis en tuin. Ze noemt zich in haar profiel ook minimalist, en dat zie je terug in haar heerlijk lichte huis. Vind vooral de foto’s waarop Theo de hamster voorkomt echt geweldig, wat een ontzettend leuk beest is dat!
Manon woont in Breda en heeft een heerlijk huis, waar wit, hout en bloemen de boventoon voeren. Ze plaatst gave foto’s van haar huis, tot in het toilet toe en toevallig of niet, ook zij heeft een hele schattige (bejaarde) hamster, Panda genaamd!
@deb22_home ✪

Deborah bewijs dat zwart/wit wonen absoluut niet ongezellig of kil hoeft te zijn! Ze houdt van de Scandinavische stijl en dat zie je terug in de foto’s op haar feed. Ook komen er af en toe foto’s van haar zoontje Finn voorbij, een echte aanrader, dit account!
@soohme
Dit is de feed van Soohme, die een zeer actieve IG-er is. Altijd in voor een lieve reactie of een hart onder de riem, heerlijk om zo iemand te volgen en als volger te hebben! De foto’s op haar feed zijn licht en romantisch, ben absoluut fan van haar kratjesmuur, superleuk idee!
@tryfenah ✪
De account van Tryféna volg ik met veel plezier. Vind haar huis op de een of andere manier zo boeiend, de indeling is gaaf, de inrichting natuurlijk ook en ben gek van haar keuken met het mooie spoeleiland. Ook de ‘locker’kasten in haar slaapkamer vind ik supermooi, en zo kan ik nog wel even doorgaan….
Zo, dat waren er weer vijf. Ik volg ook een groot aantal Scandinavische accounts, die zal ik volgende keer ‘ns op een rijtje zetten.
Als je een tip hebt voor een volgend overzicht, houd ik me aanbevolen!
Liefs,
Lin ✿

2 comments on “My Instagram favorites – part III”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *