Ruim een jaar geleden zijn we in dit heerlijke huis komen wonen. Er hoefde eigenlijk weinig te gebeuren voordat we er in konden, er zat een prima keuken in van net 3 jaar oud, er lag een mooie houten vloer beneden en het sisaltapijt op de trap en overloop, wat er net een jaar lag, was ook helemaal onze smaak. Maar als je er eenmaal woont, begint het toch een beetje te kriebelen…

In ons vorige huis zijn we bijna 20 jaar bezig geweest om het helemaal naar ons zin te maken en ook in dit huis hadden we wel wat klussen op ons lijstje staan. Eén daarvan was de tuin, we wilden heel graag een veranda. Deze staat inmiddels zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen.

Het volgende project was eigenlijk de badkamer. Dit is nu nog ‘gewoon’ een badkamer met douche, (spuuglelijk) badkamermeubel en toilet. Hier willen we heel graag een wellness van maken door een stuk van de naastgelegen slaapkamer te benutten, een (bubbel)bad te plaatsen en veel hout te gebruiken.

Manlief was van plan om dit in de Kerstvakantie te gaan aanpakken, de voorbereidingen had hij gepland in de komende maanden. Helaas is het op z’n werk zo’n gekkenhuis met weinig zicht op rustiger tijden, dat de voorbereidingen er een beetje bij inschieten. Hij is blij als-ie op zondag lekker uit kan slapen en naar een wedstrijd van AZ kan!

Hoewel ik heeeeel graag een mooie wellness badkamer wil, hebben we afgelopen weekend besproken dat het misschien niet helemaal uitkomt om deze klus in de kerstvakantie aan te pakken. We zijn wel allebei vrij tussen Kerst, dus als goed alternatief heb ik voorgesteld om onze slaapkamer te restylen.

Onze slaapkamer heeft een mooie laminaatvloer, de muren zijn fris gewit, er hangt mooie lichte vitrage voor de ramen en onze heerlijke boxspring heeft meer dan genoeg ruimte. Dan staat er aan beide zijden van de boxspring nog een nachtkastje en dat was het… Tijd voor een makeover dus! Vanavond heerlijk aan het neuzen geweest op o.a. Pinterest en het sfeertje van dit moodboard zou ik graag terug zien in onze slaapkamer.

To be continued….

Liefs,
Lin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *