Iedereen heeft wel van die interieur-items die je graag zou willen hebben, maar die je om wat voor reden dan ook nog niet aangeschaft hebt. Het kan zijn dat ze te duur zijn, of dat manlief het er niet helemaal mee eens is, maar het kan ook zo zijn dat ze eigenlijk helemaal niet in je huis passen. Ik heb al eens over deze musthaves geschreven, dit is de stand van zaken tot op heden.

Stalen kozijnen

Iedereen die me volgt op Instagram weet dat ik bezeten ben van stalen kozijnen. Helaas kan ik geen plek in ons huis verzinnen waar we stalen kozijnen zouden kunnen laten plaatsen, maar ik blijf erover dromen. Kijk dan naar al die mooie plaatjes in dit artikel, misschien dan toch maar kiezen voor een stalen achterpui?!

Open haard

In tegenstelling tot stalen kozijnen is een mooie, strakke open haard een grote wens die binnen niet al te lange tijd zal worden vervuld. In ons vorige huis hadden we geen open haard, maar in ons huidige huis kunnen we gelukkig wel genieten van een haardvuurtje. Nu nog in een ietwat verouderde haard, maar ik heb al een aantal mooie vervangers op een rij gezet.

Wandkast

Ook wat een wandkast betreft, blijft het niet alleen bij dromen. We hebben een hele mooie muur in de hoek bij de keuken, waar ik al een mooie, grote wandkast voor me zie. Ik heb al het een en ander getekend met deze voorbeelden in m’n achterhoofd, nu nog kiezen…. wordt het eerst een andere open haard of toch een wandkast?

Gelukkig zijn er wel al een tweetal grote wensen in vervulling gegaan sinds we hier wonen:

Veranda

Dit is het project dat als eerste aan de beurt was, toen we bijna 3 jaar geleden in dit huis kwamen wonen. Omdat we in ons vorige huis zoveel plezier gehad hebben van de kleine, maar o zo fijne veranda, kon deze in de tuin van onze nieuwe huis niet uitblijven. De veranda staat er nu bijna 2 jaar, het is inmiddels echt onze tweede huiskamer geworden.

Badkamer

Hier kan ik heel kort over zijn…. onze nieuwe badkamer is sinds een maand of 3 in gebruik en nog veel mooier, praktischer en handiger geworden dan we van tevoren gedroomd hadden! In deze blogpost moesten we nog beginnen aan het hele verhaal, toch leuk om weer terug te lezen…

Hebben jullie nog wensen op interieurgebied? Ik zal vast niet de enige zijn… 😉

Liefs,

Lin ☘

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *