En ook de achtste maand van 2017 hebben we weer achter ons gelaten. Wat gaat de tijd toch snel! Ik zeg regelmatig dat ik na Kerst de ballen onder de salontafel laat staan, want voordat je het weet kan je ze weer in de boom hangen! Deze maand was voor ons een ‘gewone’ werkmaand, onze vakantie zit er al weer een tijdje op. Gelukkig heb ik nog wel van een soort ‘zomerrooster’ op m’n werk kunnen genieten en ook genoeg leuke dingen gedaan.

Ik werk in een internationaal zadenbedrijf, dus de drukste periode loopt voor ons van december tot mei. Omdat we heel veel klanten met retourrecht leveren, ontvangen we in de zomer de retouren. Deze moeten uitgezocht worden en omdat er veel collega’s met vakantie zijn en het op kantoor niet superdruk is, ben ik af en toe een dag in het magazijn om de retouren te controleren. Ook wel ‘ns leuk, en leerzaam!

Mijn broer, schoonzus en neefje zijn op vakantie in Maleisië. In de familie-app komen er dus dagelijks dit soort plaatjes voorbij, om jaloers op te worden!

Elke dinsdag, donderdag en in het weekend plaats ik een nieuw artikel. Ik probeer echt om deze artikelen vooruit te schrijven, maar moet eerlijk bekennen dat het me nog maar een enkele keer gelukt is. Ik hou m’n planning tegenwoordig bij in m’n Passion Planner, hopelijk gaat het de komende weken wel lukken!

Nu onze badkamer klaar is, moeten we nog op zoek naar accessoires en nieuwe handdoeken. Dochterlief wilde graag weer een keer naar Ikea, dus oma gebeld en hup, de auto in. Goed geslaagd voor nieuwe handdoeken, de kleuren passen erg goed in onze urban jungle badkamer. Ook meteen maar een nieuw dekbedovertrek en een plaid voor m’n dochter meegenomen, ik kan ook geen nee zeggen….

Elke maandagavond wandel ik een uur, anderhalf uur met een handbalvriendin. Voorheen deden we een uurtje bodypump op maandagavond, maar aangezien m’n vriendin zwanger is en bodypump steeds lastiger werd, hebben we het vervangen door een stevige avondwandeling. De ene keer lopen we door het dorp, de andere keer gaan we de duinen in, zoals hier bij de Karpervijver in Bakkum. Wat wonen we toch mooi!

Met een vriendin ging ik naar de film ‘Dunkirk’ die bij ons in de bioscoop in het dorp draaide. Wat een indrukwekkende film, vanaf de eerste minuut zit je er middenin. De wanhoop, de angst, alles is zodanig gefilmd dat je het zelf voelt. Er worden diverse personages gevolgd en aan het eind van de film komen deze verhaallijnen zo mooi samen… Normaal gesproken hou ik niet van oorlogsfilms en -boeken, maar dit is een absolute aanrader.

Manlief is weer druk aan de klus. De badkamer is af, dus om niet in een al te groot gat te vallen (?) is-ie nu bezig met een aantal gave plantenbakken van douglas-hout. Vind ik niet erg! 😉

Met m’n vriendin ging ik op woensdagavond een hapje eten op het strand, bij Club Zand deze keer. Hier hebben we al eerder heel gezellig gezeten en gegeten, maar ik moet zeggen dat het me deze keer een beetje tegenviel. We hadden een proeverij van diverse vis- en vleesgerechtjes, maar alles was een beetje lauw en de gepofte aardappel was op…. helemaal niet erg, maar wel jammer dat er niemand terugkomt op de feedback die je dan geeft….

Onze dochter had samen met een vriendin een andere, wederzijdse vriendin (snappen jullie het nog?!) een avondje RTL Late Night cadeau gegeven. Kijk ze nou zitten, die twee meiden op de achtergrond, pontificaal in beeld! Je snapt, dat de familie-app overuren maakte!

De hond van m’n baas kwam eind augustus twee nachtjes logeren. Erg gezellig, weer een hond in huis, dat is voor ons alweer bijna 5 jaar geleden. Wij hadden zelf een heel actieve hond, die niet kapot te krijgen was. De hond van m’n baas is een West Highland White terrier, maar wij gingen natuurlijk gewoon lekker wandelen in het bos! Was-ie niet helemaal gewend, hij schrok zich ook rot van de Schotse Hooglanders die je hier te pas en te onpas tegenkomt. Het eerste half uur ging het prima, maar daarna werd het steeds meer sjokken…. we hebben ‘m de rest van de dag niet meer gehoord! 😉

In het laatste weekend van augustus gingen we op bezoek bij onze vakantievrienden, die we vier jaar geleden ontmoet hebben in Frankrijk. We stonden toen tegenover elkaar, zij in een grote stacaravan omdat haar ouders ook mee waren, wij met z’n drieën in een iets kleinere. Wat een gave vakantie hebben we toen met elkaar gehad! We zien elkaar nu een paar keer per jaar en het is iedere keer weer een feestje!

Bij ons in het dorp wordt regelmatig een toeristen-, lente- of najaarmarkt georganiseerd. De Balustrade, een gezellige kroeg bij ons in het dorp, regelt dan meestal een leuke band. Dit keer ging ik met m’n broer op pad en wat was het gezellig! M’n vriendin en schoonzus haakten ook nog aan, het was nog lang onrustig in het dorp!

Op 28 augustus was ik alweer 19 (!!) jaar getrouwd met de allerliefste. We doen eigenlijk niets bijzonders aan deze dag, soms gaan we uit eten als het zo uit komt, maar vaak genoeg is het voor ons een gewone dag. Dit keer was onze dochter in Amsterdam voor haar introductieweek. Toen ik uit m’n werk kwam had manlief een heerlijk soepje gemaakt en allerlei lekkere dingetjes in huis gehaald. Heerlijk, wijntje erbij, benen op de bank en samen romantisch tv kijken!

Conclusie…. augustus was een heerlijke maand met een hoop leuke dingen. Ik hoop dat september minstens zo gezellig wordt!

Liefs,

Lin ☘

 

 

2 comments on “LIN’s Life in augustus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *