Ja hoor, ik doe het nog!! Het is een maand of drie geleden dat ik m’n laatste blogpost schreef. Ik was er een beetje klaar mee, ik was regelmatig inspiratieloos en hoewel ik m’n blog vooral voor mezelf ben begonnen, vond ik het toch ook leuk om m’n bezoekersaantallen in de gaten te houden. Toen ik merkte dat deze eigenlijk al een aantal maanden op hetzelfde niveau zaten, raakte ik ietwat in een bloggersdipje.

Het was best wel prettig, die blogrust, maar toch maakte ik nog steeds overal foto’s van en week m’n notitieboekje niet van m’n zijde. Ondertussen is het nieuwe jaar begonnen en merk ik dat ik het bloggen toch een beetje begin te missen.

In de afgelopen drie maanden heb ik regelmatig nagedacht over m’n blog en wil ik toch echt een ‘doorstart’ maken. Wel wil ik graag een aantal zaken anders gaan doen; ik wil graag over naar WordPress, ik wil veel meer gebruik gaan maken van social media, dus veel meer Facebook posts en tweets plaatsen en regelmatig terugkerende items schrijven.

Ik heb de afgelopen dagen voor mezelf een blogplanning gemaakt, ik hoop dat dit ervoor zorgt dat ik eindelijk eens vooruit ga denken en schrijven, zodat ik elke week 4 blogposts kan gaan plaatsen. Ideeën heb ik intussen genoeg, dus daar kan het niet aan liggen!

Wat me ook heeft doen besluiten om lekker door te gaan met bloggen, is dat de bezoekersaantallen evengoed redelijk constant bleven. Ook al heeft m’n blog drie maanden stil gelegen, in Google Analytics zag ik dat er toch elke maand een paar honderd bezoekers op mijn blog terecht kwamen. Voor de grotere bloggers onder ons is dit natuurlijk peanuts, maar ik koester ze allemaal!

Dit zijn dus de redenen waarom ik uit mijn bloggersdal geklommen ben. Ik ga met frisse moed weer aan het schrijven, ik hoop dat jullie m’n blog gewoon blijven bezoeken!

Liefs,
Lin ❀

2 comments on “I’m back!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *