Ik ben ondertussen al weer bijna een half jaar aan het bloggen. Zoals ik in m’n bekentenissen van een beginnend blogster al eens vertelde, doe ik dit anoniem omdat ik het op de een of andere manier heel griezelig vind om m’n zieleroerselen op zo’n manier te delen met m’n familie, vrienden, collega’s en andere bekenden. Maar het kwaad is geschied, ik ben ‘gesnapt’!!

Het begon op het feestje, dat we een paar weken geleden organiseerden voor de 16e verjaardag van onze dochter. Tijdens het omdraaien van de saté stootte m’n schoonzus me aan met de vraag waarom ze niet wist dat ik een blog had… O jee, daar stond ik dan even met m’n mond vol tanden!

Iets later op de avond sprak ik een vriendin van me, die van m’n schoonzus had gehoord over m’n blog. Ik heb ze geprobeerd uit te leggen dat ik het best wel spannend vind om m’n blog te delen met m’n familie en vrienden, maar in dit gesprek was ik de enige die er zo over dacht ;-).

Vorige week was ik bij m’n beste vriendinnetje, die heel verontwaardigd begon over m’n LINlivin Instagram account, die ze ‘per ongeluk’ tegen was gekomen. Ze herkende onze veranda tussen m’n foto’s en snapte niet dat ik haar hier niet over verteld had.

Toen van de week ook m’n moeder nog begon over de onwijs leuke foto’s op m’n Instagram account, die ze via Facebook heel plotseling tegenkwam, begon ik me bijna een beetje te schamen dat ik m’n LINlivin dingetjes voor mezelf heb gehouden….

Ik ga het dus anders doen, als zoveel dierbare familie en vriendinnetjes zo enthousiast zijn, denk ik dat ik het wel durf om wat meer ruchtbaarheid te geven aan m’n blog. Ik zal af en toe eens wat LINlivin info delen op m’n privé Facebook account, maar ik geef toe, het blijft wel een beetje spannend…. Wordt vervolgd!
Liefs,
Lin ✿

4 comments on “Help, ik ben gesnapt!”

  1. Min vorige blog heb ik heel lang geheim gehouden, maar daar dreigde ik ooit ontmaskerd te worden en toen heb ik het maar in the open gegooid. Met mijn blog nu, verdien ik ook een beetje mijn geld, dus die heb ik expres maar meteen gedeeld. Nog steeds ongemakkelijk hoor. Waarom dat zo is, begrijp ik nog steeds niet.

  2. He gelukkig, ben blij dat ik niet de enige ben! Stom he, ben je 40 en een beetje, maak je je druk om wie je blog leest en wat ze er van vinden… Voelde me weer een beetje 16 toen ik deze post schreef… Zal wel weer over gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *