Zo, de vakantie zit er weer op! We hebben genoten van twee heerlijke weken aan het Lago Maggiore in Italië. Genoten van de zon, heerlijk gegeten en heel veel mooie dingen gezien en gedaan, we kunnen er weer tegenaan. Tegelijkertijd heb ik ook een kleine blogpauze gehouden, maar ik zit weer vol inspiratie en nieuwe ideeën, dus ik zeg…. volle blogkracht vooruit!

Deze vakantie was erg fijn, vooral omdat we het, ieder afzonderlijk, de afgelopen maanden druk gehad hebben met van alles en nog wat. Manlief heeft veel stress en gedoe gehad op z’n werk, dochterlief had het vooral druk met d’r vriendinnen, sporten en natuurlijk school. Zij is nog wel een weekje met vrienden en vriendinnen naar jongerencamping Appelhof op Terschelling geweest en kwam 4 dagen voordat we met z’n drietjes op vakantie gingen, gesloopt thuis.

We zaten op een kleine camping in Lesa, aan het meer met een eigen strandje. Wat een luxe om maar een paar meter te hoeven lopen om op je strandbedje te kunnen ploffen! Hoewel er voldoende jeugd in de leeftijd van dochterlief (16 jaar) rondliep, had ze al aangegeven helemaal geen behoefte te hebben aan vakantievrienden. Dus hebben we de volle twee weken alles met z’n drietjes gedaan en dit ging op een paar kleine discussies na, lekker vanzelf.

Alles met elkaar hebben we gedurende deze twee weken bijna 1.400 (!!) foto’s gemaakt, onderstaand een kleine impressie. Als je informatie nodig hebt over het gebied rondom Lesa, dan geef je maar een gil!

Liefs,
Lin

 El Duomo – Milaan

De citroengele parochiekerk Chiesa dell’Assunta in Orta San Giulio 

Ponte dei Salti over de Versazca in Valle Verzasca, Zwitserland 

De Verzasca, Zwitserland 

Cannobio, waar ik de allerlekkerste Vitello Tonnato ooit heb gegeten!

Isola dei Pescatori, één van de drie Borromeïsche eilanden 

De tuinen van het Palazzo op Isola Bella

2 comments on “Ciao Italia….. nu volle blogkracht vooruit!!”

  1. O, Cannobio is zo leuk! Wij waren er pas aan het eind van de middag, 's ochtends met de zon op de gekleurde gevels is het volgens mij nog mooier! Dat moeten we volgende keer dan maar bekijken… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *