Vorig jaar september zijn we in ons nieuwe huis komen wonen, dit is dus ons eerste voorjaar in onze nieuwe tuin. De tuin in ons vorige huis was al niet zo heel groot, maar na de aanbouw bleef er een postzegeltje over van ongeveer 6 x 8 meter.

We hadden er wel een heel leuk postzegeltje van gemaakt, al zeg ik het zelf, met een veranda en een overkapping, mooie tegels en een aantal potten met bloeiende en groenblijvende planten. Door de dakopbouw hadden we alleen aan het begin van de middag wat zon achter in de tuin, dus toen we dit huis gingen bezichtigen, vielen we niet alleen voor het huis zelf, maar ook voor de geweldige tuin. 10 x 15 meter, de hele dag zon, heerlijk groen en beschut en vooral veel privacy!

Eigenlijk hoefde er niet zo heel veel aan te gebeuren, maar nadat we zoveel uren doorgebracht hebben in de veranda in onze vorige tuin, stond deze toch wel heel hoog op onze wensenlijst. Een maand of 3 geleden is manlief begonnen met de sloop van het tuinhuis (opbergruimte genoeg in de garage) en heeft hij het hout hiervan gebruikt voor de wanden van de nieuwe veranda. Omdat we toch bezig waren, hebben we de indeling ook iets gewijzigd, komt er ander tegelwerk te liggen en hebben we nieuw gras ingezaaid… Het is nog lang niet klaar, maar ik geniet nu al met volle teugen van de zon, die de hele dag in onze tuin-in-aanbouw schijnt!!

2 comments on “Buitenleven”

  1. Oh wat fijn, een grotere tuin. Wij z'n vorig jaar verhuist naar ons huisje met een fijne tuin. Wij hadden eerst geen tuin, en ik denk dat er niets fijner is dan een fijne tuin wanneer je kindjes hebt!

  2. Daar heb je helemaal gelijk in! Wij hebben het met een klein tuintje moeten doen toen onze dochter jong was, maar er paste gelukkig een kleine trampoline en op z'n tijd een zwembadje in, zij was daar toen erg gelukkig mee! Heb zelf helemaal geen groene vingers, maar ben wel ontzettend blij met deze heerlijke groene tuin! En onze dochter van inmiddels 15 ook, genoeg plek om te chillen met d'r vrienden en vriendinnen zonder dat ze 'last' van ons hebben! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *