Ooit, in een ver blogverleden, ben ik begonnen met het delen van de blogposts, die me aanspraken. Ik heb inmiddels een hele lange to-read-list op Bloglovin’, waar ik heel veel leuke en interessante blogposts tegenkom, die ik graag met je wil delen. Dus wil je wat leuke blogs toevoegen aan je lijst, lees dan vooral verder!

Hoe leuk is deze wallpaper voor je iPhone en/of Apple watch? Debbie van de blog ‘Debbie schrijft’ deelt in deze ‘Sweater Weather’ blogpost 4 verschillende wallpapers, ik heb zelf direct de Ice variant op m’n telefoon geïnstalleerd!

Ik ben al lange tijd fanatiek volger van de blog Woontrendz. Op dit blog kun je heerlijk ronddwalen en voor alle ruimtes in huis inspiratie opdoen. In deze blogpost staan diverse soorten fotobehang centraal, de ene is nog mooier dan de ander. Strand, steden, bos en heelal, alle thema’s komen aan bod. Ik weet zeker dat dit mistige bos heel erg mooi zal staan achter ons bed…. nu manlief nog even lief aankijken!

Met dit gure, koude weer heb ik altijd van die ritselvingers, ze maken gewoon geluid als ik in m’n handen wrijf, zo droog zijn ze! In deze blogpost op de blog Happie Stekkie van Anne en Yvonne delen ze het recept voor handscrub, gemaakt van ingrediënten die iedereen wel in huis heeft. Deze scrub belooft satijnen handen, ik ga ‘m maken dit weekend!

Dit is Vince, de geadopteerde Duitse herder van Lenneke van de blog Freelennse. In deze blogpost schrijft ze over de dingen die Vince haar leerde. Heel herkenbaar, helaas is onze hond Kaya al een paar jaar niet meer bij ons, maar vooral de ‘pis er overheen en laat het achter je’ is iets wat zij mij ook heeft geleerd en wat iedereen van een hond zou moeten leren! Heerlijk hilarisch verteld, een blogpost om echt even door te lezen!

Ik ben heel blij met deze blogpost op Easy Daily Food, de blog van Marijke! Voorheen kocht ik altijd de tacokruiden van Albert Heijn, maar deze zijn al een jaar of 3 niet meer verkrijgbaar. Ik gebruikte het vaak in diverse gerechten, maar ik kan bij geen enkele supermarkt bij ons in de buurt meer krijgen. En dan kom ik dit recept tegen, ik ga hier een hele grote pot vol van maken! Mijn dank is groot Marijke!

Ik heb nog veel meer leuke posts op m’n love-lijst op Bloglovin’, deze deel ik volgende maand met je!

Liefs,
Lin ✿

3 comments on “Blogmania… Lin’s favourites #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *