wordpress-923188_1920

Het is al enige tijd veel te rustig op m’n blog. Niet omdat ik daar zelf voor gekozen heb, of eigenlijk misschien toch wel een klein beetje… ik ga het proberen uit te leggen!

Zoals jullie misschien weten, werk ik in een zadenbedrijf. Zaden worden voornamelijk in het voorjaar verkocht, waardoor we tussen december en april het grootste gedeelte van onze omzet maken. Normaal gesproken werk ik 3,5 dag in de week, maar gedurende de toptijd loopt dat meestal wel op naar 5 dagen.

Zo, dat was reden 1. Nu hebben we op m’n werk ook besproken en besloten dat we meer gebruik gaan maken van social media. Via o.a. Facebook, Twitter en Instagram willen we ons bedrijf en onze producten zichtbaarder maken. Omdat ik zelf best wel een social media liefhebber ben, heb ik aangeboden om deze taak op me te nemen.

Om nog beter beslagen ten ijs te komen (perfectionistisch als ik ben…), ben ik een cursus ‘Social Media’ gaan volgen. Helemaal leuk, maar kost tijd, dus…. daar is reden 2.

Reden 3 is eigenlijk de grootste ‘boosdoener’. Ik ben m’n blog twee jaar geleden begonnen bij Blogger en wil al heel lang overstappen naar WordPress onder m’n eigen domeinnaan; deze heb ik vlak na het starten van m’n blog al laten registreren. Ik heb helemaal geen kennis van web design, maar wil wel graag alles weten en het liefst alles zelf doen, dus heb ik me gestort op alles wat hiermee te maken heeft.

Ik struin internet over, lees boeken als ‘WordPress voor Dummies’ en vergelijk web hosting pakketten en bedrijven. Ik ben zover dat ik m’n Blogger blog heb overgezet naar WordPress, maar nu de rest nog…. er moet nog een hoop gebeuren!

Dit is dus m’n eerste WordPress blog post en ik weet zeker dat er nog heel veel gaan volgen! Ik ga snel verder met het vergaren van blogkennis, ik spreek je snel!

Liefs,

Lin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *