Op het wereldwijde web, in de diverse tijdschriften die ik lees én in het dagelijkse leven kom ik heel veel leuke dingen tegen waar ik ontzettend blij van kan worden. Ik ga proberen om deze blijmakers elke maand op een rijtje te zetten, ze zijn te leuk om voor mezelf te houden!

Juli stond bij ons in het teken van vakantie, we hebben genoten van 11 heerlijke dagen op het geweldig mooie Griekse eiland Kefalonia. Daarnaast heb ik nog een aantal leuke websites ontdekt, een heerlijk make-up store en een supergave woonwinkel bij ons in de buurt.

Wij houden van Griekenland en na onze laatste Griekse vakantie in het bijzonder van Kefalonia. Eind juni vertrokken we met z’n drieën voor 11 dagen zon, strand en heerlijk eten. Ik kan er uuuuren over vertellen, maar ik heb hier al een uitgebreid artikel over geschreven met onze reiservaringen. Nou, nog één keer dan….. ik hou van Griekenland!!

Tijdens onze zomervakantie van vorig jaar in Italië heb ik in Milaan voor het eerst een vestiging van Kiko bezocht. Hoewel ik al jaren hetzelfde oogpotlood, mascara en poedertje gebruik, raakte ik in deze store niet uitgekeken. Ik ging weg met alleen een mascara (die ik tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik), maar toen ik een paar maanden later in Amsterdam weer een Kiko-filiaal tegenkwam, heb ik mezelf iets minder ingehouden.

Ook is er sinds kort een Kiko-filiaal in Alkmaar, dus ook hier word ik zo blij van al die heerlijke kleuren! Ik ben inmiddels fan van de gekleurde oogpotloden en de oogschaduwsticks en net zag ik dat ze op de site ook nog eens Sale hebben…. Sla je slag!

Sinds begin juli is er aan de Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat in Limmen een ontzettend gave woonwinkel gevestigd, Sondag Wonen & Leven. Ik ging hier enkele weken geleden met m’n moeder even kijken voor een cadeautje en nu staat bovenstaande eethoek alweer een week of 2 bij ons in huis.

Dit is echt een winkel naar mijn hart, ik durf zelfs te zeggen dat ik echt alles leuk vind! De meubels en woonaccessoires van bekende merken als Be Pure, HK Living, Madam Stolz en Zusss, maar ook de kleding die verkocht wordt, het is helemaal mijn smaak. Ik moet hier niet te vaak binnenlopen, is niet goed voor m’n banksaldo!

 

Toen ik van de week door de Ariadne at Home bladerde, kwam ik de Bentobags van studioTOUXDOUX tegen. Hier zag ik al helemaal m’n voorraadje uien en knoflook leuk in liggen, maar toen ik verder keek, kwam ik nog veel meer gave dingen tegen! Het concept is simpel: alles wat je bestelt, moet je zelf maken. Je krijgt dus een do it yourself-kit toegestuurd met daarin alle materialen, tools én een duidelijke werkbeschrijving, zodat je thuis meteen aan de slag kunt. Helaas heb je voor de Bentobags een naaimachine nodig en die heb ik niet….. van de week m’n moeder maar even lief aankijken!

Ik kwam laatst op internet mooie oude steigerdelen tegen, waarvan ik graag een muurbord voor in de gang wil maken. Spiegel en knijplampje er aan, plankje voor een lippenstift, haarlak en eventueel een leuk plantje en klaar! Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit gave wandbord tegen op de blog Happy Stekkie van Anne en Yvonne, een ‘creatieve en inspirerende blog over alles in en om je stekkie’.

Ik heb al heel veel leuke artikelen van deze website bewaard, van recepten tot het kweken van een avocadoplant en van leuke diy’s tot goeie cadeautips. Het is een site waarop je lekker van het een naar het andere artikel bladert, echt een aanrader!

Dat waren m’n blijmakers voor de maand juli. Op naar augustus met wederom veel leuk nieuws!

Liefs,

Lin ☘

 

2 comments on “Blijmakers in juli – make-up, blogs, een wandbord en een supergave woonwinkel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *