Ik weet het, ik ben helemaal niet origineel meer, maar ik vind het zo leuk om bij anderen te lezen! Dus ook ik doe mee met de ‘1.000 vragen aan jezelf’ uit het boekje, dat in juni bij de Flow zat. Ik heb een aantal willekeurige vragen uit het boekje gehaald, als je benieuwd bent naar m’n antwoorden, lees dan snel verder!

✴︎ Kun je goed autorijden?
Ik ben natuurlijk gek als ik nee zeg! Maar echt, ik vind dat ik best wel goed kan autorijden. Bij m’n eerste rijles deed ik aan het eind van de straat keurig netjes de richtingaanwijzer aan naar links, maar sloeg ik gewoon rechtsaf én ik heb 4 keer af moeten rijden voordat ik dan eindelijk in het bezit was van dat felbegeerde (toen nog) papiertje, maar het is helemaal goed gekomen.
Het scheelt natuurlijk wel dat ik autorijden ook echt leuk vind en dat ik zo goed als elke dag achter het stuur zit; ook rij ik overal naar toe, als ik maar wel navigatie bij me heb, ik blijf tenslotte wel een vrouw!

✴︎ Van wie word je wel eens moe?
Van mensen die altijd maar lopen te klagen én van mensen die over iedereen praten zonder die persoon aan te spreken op de irritaties die ontstaan zijn. Vind ik zo zinloos, als iemand niet weet dat je je irriteert aan bepaalde (on)hebbelijkheden geef je die persoon niet de kans om er iets aan te veranderen!

✴︎ Hoe zouden mensen die jou voor het eerst zien je omschrijven?
Oeh, dat vind ik lastig om over jezelf te zeggen… in ieder geval lang, slank en blond, da’s makkelijk en ik denk dat ze me ook wel benaderbaar vinden. Ik klets met iedereen, hou van humor en ben niet echt verlegen en verder hoop ik dat ze me gewoon leuk vinden!

✴︎ Ben je een vragensteller of een verteller?
Op de een of andere manier vertellen mensen mij altijd veel…. daarom denk ik dat ik in eerste instantie een vragensteller ben, omdat ik ook best wel goed kan luisteren. Ik hou ook ontzettend van kletsen, maar mijn makke is dat ik de verhalen van mezelf meestal niet ‘interessant’ genoeg vind. Alleen als ik iemand goed ken, kan ik me hier overheen zetten, is nog wel een klein verbeterpuntje voor mezelf!

✴︎ Heb je liever gelijk of geluk?
Die is niet moeilijk, geluk natuurlijk! Gelijk is mooi meegenomen, maar geluk bepaalt een heel groot gedeelte van je leven!

✴︎ Zit je nu lekkerder in je vel dan 10 jaar geleden?
10 jaar geleden zat ik ook lekker in m’n vel, maar was ik veel meer bezig om het andere mensen naar de zin te maken, zodat ik mezelf wel eens uit het oog verloor. Wat dat betreft, zit ik nu zeker lekkerder in m’n vel, ik denk meer aan mezelf zonder dat ik m’n familie en vrienden verwaarloos. Als het nu echt niet uitkomt om naar een verjaardag te gaan, stuur ik alleen een kaartje zonder dat ik me daar schuldig over voel. Gaat steeds beter!

✴︎ Wat doe je meestal om 3 uur ’s middags?
Op de dagen dat ik werk, drinken wij om 3 uur ’s middags altijd koffie (of thee) met elkaar. Even een kwartiertje met z’n allen om een grote tafel, dit doen we ’s ochtends om 10.00 uur ook, lekker slap kletsen en de ‘wereldproblematiek’ bespreken.
Als ik niet werk, drink ik trouwens ’s middags om een uur of 3 ook altijd wel een kopje koffie of thee!

✴︎ Hoe hoog is het muurtje om je hart?
Ik ben wel iemand die in gezelschappen de kat uit de boom kijkt, maar ik kan niet zeggen dat ik een muurtje om m’n hart heb. Ik heb een groot hart, dat ik open stel voor iedereen waar ik een klik mee heb!

✴︎ Hoe zorg je dat het leven soms iets langzamer gaat?
Ik hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft, want het is mij nog nooit gelukt om een dag langer te laten duren! En het lijkt wel steeds sneller te gaan naarmate je ouder wordt….

✴︎ Om wie zou je naar de reunie van je lagere school gaan?
Om m’n basisschoolliefde Joost! Vanaf groep 1 t/m groep 7 heb ik ‘verkering’ met ‘m gehad, in groep 7 ben ik enige tijd overgestapt naar een goeie vriend van ‘m. Nu moet ik wel zeggen dat die verkering alleen inhield, dat we hand in hand naar en van de gymzaal drie straten verderop liepen, er is nooit sprake geweest van enig ander lichamelijk contact, maar toch… Ben heel benieuwd hoe het met ‘m gaat!

Liefs,
Lin ✿

2 comments on “1000 vragen aan jezelf…. #1”

  1. Leuk om te lezen, ik heb er ook over nagedacht om de 1000 vragen over jezelf te gaan beantwoorden op mijn blog. Ben er nog niet over uit. Maar wel altijd leuk om die van anderen te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *